fbpx

Efter at vi har afklaret alle detaljer og fundet et passende jobtilbud til dig, er det vigtigt, at du er til rådighed inden for 3-5 dage (ideelt set indenfor 24 timer). Hvis du skal overholde en opsigelsesperiode eller har brug for mere tid af andre årsager, vil vi drøfte proceduren med dig individuelt.

Valutaen i Schweiz og Liechtenstein er schweizerfranc (1 euro = 1,07 pr. 01.2020). Vi anbefaler, at du medbringer omkring 300 EUR til rejseudgifter, overnatning og forplejning. Excellent Go4 Zueri west AG giver dig mulighed for, afhængigt af arbejdstimerne, at modtage et forskud, hvis dine økonomiske ressourcer ikke rækker til den første/næste lønningsdag.

Sammenlignet med Tyskland og Østrig er leveomkostningerne i Schweiz og Liechtenstein lidt højere. Ikke desto mindre er der billige indkøbs- og overnatningsmuligheder. Selvom de generelle leveomkostninger bestemt er højere, drager man i Schweiz og Liechtenstein fordel af et væsentligt lavere skattetryk og højere indtjening i sammenligning. Fremragende Go4 Zueri West AG støtter dig i din jobsøgning og tilbyder attraktive indtjeningsmuligheder i regionen.

Motorvejsvignet i 1 år CHF. 40.- (ca. EUR 25)

Normalt nej. I de fleste tilfælde leveres de nødvendige værktøjer af de respektive entreprenører. I særlige tilfælde kan du dog blive pålagt at medbringe dit eget værktøj. Dette vil dog blive drøftet med dig inden opgavestart.

Det anbefales at medbringe eget arbejdstøj. I nogle tilfælde leverer opgavefirmaet også tøj. Har du ikke passende arbejdstøj, kan vi finde en løsning i samråd. Excellent Go4 Zueri West AG hjælper dig gerne med at organisere arbejdstøj til dit job.

Ja, de lovbestemte bestemmelser i arbejdsretten eller den tilsvarende almindeligt bindende kollektive overenskomst (GAV) gælder for os. Excellent Go4 Zueri west AG overholder disse regler for at sikre et retfærdigt arbejdsmiljø.

Nej, hos Excellent Go4 Zueri West AG organiserer vi overnatning for dig i nærheden af ​​din arbejdsplads. Pris og faciliteter på boligen aftales med dig på forhånd. I princippet er alle boliger møbleret. Vi værdsætter din tilfredshed og komfort under dit ophold.

Det er ikke obligatorisk, men en fordel.

Har jeg brug for mit eget køretøj?Når jeg arbejder i Schweiz og Liechtenstein, er privat grundforsikring (sygeforsikring) påkrævet. Som Excellent Go4 Zueri west AG tilbyder vi gerne tilbud fra vores forsikringspartnere. Du har selvfølgelig også mulighed for at sammenligne andre tilbud eller beholde din nuværende private forsikring. Vi hjælper dig med at finde den rigtige sygeforsikring, der opfylder dine individuelle behov.

Alle tjenester fra Excellent Go4 Zueri West AG er naturligvis gratis tilgængelige for dig. Vi tilbyder dig en bred vifte af tjenester til at understøtte din jobsøgning uden omkostninger for dig. Få mere at vide om vores gratis tjenester og drage fordel af vores forpligtelse til at hjælpe dig med at finde et passende job.

har du et andet spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på nedenstående nummer, vi besvarer gerne dine spørgsmål.

+41 44 525 00 00