fbpx

Nadat we alle details hebben verduidelijkt en een passende vacature voor je hebben gevonden, is het belangrijk dat je binnen 3-5 dagen (idealiter binnen 24 uur) beschikbaar bent. Moet u zich aan een opzegtermijn houden of heeft u om andere redenen meer tijd nodig, dan bespreken we de procedure individueel met u.

De munteenheid in Zwitserland en Liechtenstein is de Zwitserse frank (1 euro = 1,07 vanaf 01.2020). Wij raden u aan om rond de 300 euro mee te nemen voor reiskosten, verblijf en maaltijden. Excellent Go4 Zueri west AG biedt u de mogelijkheid om, afhankelijk van het aantal gewerkte uren, een voorschot te ontvangen als uw financiële middelen op de eerste/volgende betaaldag niet toereikend zijn.

In vergelijking met Duitsland en Oostenrijk zijn de kosten van levensonderhoud in Zwitserland en Liechtenstein iets hoger. Toch zijn er goedkope winkels en overnachtingsmogelijkheden. Hoewel de algemene kosten van levensonderhoud zeker hoger zijn, profiteert men in Zwitserland en Liechtenstein van een aanzienlijk lagere belastingdruk en hogere inkomsten in vergelijking. Uitstekend Go4 Zueri West AG ondersteunt u bij het zoeken naar werk en biedt aantrekkelijke verdienmogelijkheden in de regio.

Autosnelwegvignet voor 1 jaar CHF. 40.- (ca. EUR 25)

Meestal niet. In de meeste gevallen wordt het benodigde gereedschap geleverd door de respectievelijke aannemers. In uitzonderlijke gevallen kan het echter nodig zijn om eigen gereedschap mee te nemen. Dit wordt echter voor aanvang van de opdracht met u besproken.

Het is aan te raden om eigen werkkleding mee te nemen. In sommige gevallen zorgt het opdrachtgevende bedrijf ook voor kleding. Indien u geen geschikte werkkleding heeft, kunnen wij in overleg tot een oplossing komen. Uitstekend Go4 Zueri West AG helpt u graag bij het organiseren van werkkleding voor uw werk.

Ja, de wettelijke bepalingen van het arbeidsrecht of de bijbehorende algemeen verbindende cao (GAV) zijn op ons van toepassing. Excellent Go4 Zueri west AG houdt zich aan deze voorschriften om een ​​eerlijke werkomgeving te garanderen.

Nee, bij Excellent Go4 Zueri West AG organiseren we accommodatie voor u in de buurt van uw werk. De prijs en faciliteiten van de accommodatie worden vooraf met u afgesproken. In principe zijn alle accommodaties gemeubileerd. Wij waarderen uw tevredenheid en comfort tijdens uw verblijf.

Het is niet verplicht, maar wel een voordeel.

Bij het werken in Zwitserland en Liechtenstein is een particuliere basisverzekering (ziektekostenverzekering) verplicht. Als Excellent Go4 Zueri west AG bieden wij u graag aanbiedingen van onze verzekeringspartners aan. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om andere aanbiedingen te vergelijken of uw huidige particuliere verzekering te behouden. Wij ondersteunen u bij het vinden van de juiste zorgverzekering die aansluit bij uw individuele wensen.

Alle Serviceleistungen von Excellent Go4 Zueri West AG stehen dir selbstverständlich kostenlos zur Verfügung. Wir bieten dir eine breite Palette an Dienstleistungen, um deine Jobsuche zu unterstützen, ohne dabei Kosten für dich anzufallen. Erfahre mehr über unsere kostenlosen Services und profitiere von unserem Engagement, dir bei der erfolgreichen Vermittlung eines passenden Jobs behilflich zu sein.

heb je nog een vraag?

U kunt contact met ons opnemen op onderstaand nummer, wij beantwoorden graag uw vragen.

+41 44 525 00 00