fbpx

πάρε την ευκαιρία σου

Εργασία στην Ελβετία

Στις μέρες μας, επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης είναι συχνά διαθέσιμοι μόνο στο εξωτερικό. Χάρη στη συμφωνία μεταξύ Ελβετίας/Λιχτενστάιν και ΕΕ, η πρόσβαση στην αγορά εργασίας στην Ελβετία και το Λιχτενστάιν δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για τους εργαζόμενους από χώρες της ΕΕ.

Εάν είστε πολίτης της ΕΕ και θέλετε να εργαστείτε στην Ελβετία ή το Λιχτενστάιν, το Excellent Go4 Zueri West AG είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Αναζητούμε γερμανόφωνους ειδικούς από την περιοχή της ΕΕ, ειδικά στους τομείς των κατασκευών και των βοηθητικών επαγγελμάτων, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας. Εδώ θα βρείτε μια λίστα με τις τρέχουσες κενές θέσεις μας και μια επισκόπηση των θέσεων εργασίας που αναζητούμε.

Στο Excellent Go4 Zueri West AG, όχι μόνο φροντίζουμε τους επίσημους κανονισμούς, αλλά προσφέρουμε επίσης ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα σημαντικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής. Μόλις φτάσετε στην Ελβετία ή το Λιχτενστάιν, θα σας καλωσορίσει προσωπικά ένας έμπειρος σύμβουλος προσωπικού που θα σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα βήματα και θα σας υποστηρίξει σε όλα τα θέματα. Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι οι υπάλληλοί μας από την περιοχή της ΕΕ αισθάνονται άνετα και μπορούν να αναπτύξουν βέλτιστα τις δυνατότητές τους.

τύπους εργασίας

προσωρινός

Προσωρινές θέσεις – ευελιξία και μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων. Το Excellent Go4 Zueri West AG προσφέρει προσωρινές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς. Βρείτε ευέλικτες ευκαιρίες απασχόλησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν υποστήριξή μας για να βρείτε κατάλληλες προσωρινές κενές θέσεις και να προωθήσετε την καριέρα σας.

Δοκιμάστε και προσλάβετε

Θέσεις δοκιμής και εξαγοράς – Αποδείξτε τις ικανότητές σας και βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας. Το Excellent Go4 Zueri West AG σας υποστηρίζει στο δρόμο σας προς την επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να λάβετε κατάλληλες προσφορές εργασίας δωρεάν και να βρείτε την καλύτερη επιλογή για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

μόνιμη απασχόληση

Το Excellent Go4 Zueri West AG είναι ιδανικό για διευθυντικές θέσεις και υψηλά καταρτισμένους ειδικούς με δίπλωμα ή ισοδύναμο προσόν. Σας προσφέρουμε δωρεάν κατάλληλες προσφορές που αντιστοιχούν στην επιθυμητή επαγγελματική πορεία σας. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να συγκρίνετε προσφορές και να βρείτε την καλύτερη επιλογή για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Τα βήματα προς την επιτυχία

Δικαστικά έξοδα

Χρησιμοποιήστε τις δωρεάν υπηρεσίες μας και αφήστε μας να σας συνοδεύσουμε στην πορεία σας προς την επιτυχία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας. Οι εταιρείες αναλαμβάνουν το κόστος για αυτό, γιατί η επιτυχία σας είναι αυτή που μας οδηγεί. Ετοιμαστείτε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί μεγάλες ευκαιρίες. Ξεκινήστε τώρα και ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

Εγγραφα

Στο δεύτερο βήμα, σας ζητάμε να μας δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ιδανικά το βιογραφικό σας. Αυτό μας δίνει μια σταθερή βάση για περαιτέρω δράση και μας επιτρέπει να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για εσάς. Οι πληροφορίες σας είναι πολύ σημαντικές για να κάνουμε το επόμενο βήμα στη διαδικασία μας.

Συνάντηση

Εντός 48 ωρών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να έχουμε μια πρώτη συνομιλία. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τυχόν ερωτήσεις και να γνωρίσουμε καλύτερα τις δεξιότητες και τις ιδέες σας. Αυτή η συνέντευξη χρησιμεύει για να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για την περαιτέρω πορεία και να υποστηρίξει τους επαγγελματικούς σας στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσφορές

Οργανώνουμε προσφορές εργασίας για εσάς και κανονίζουμε συνεντεύξεις εργασίας, οι οποίες πραγματοποιούνται εύκολα online μέσω τηλεφωνίας βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπουμε μια ευέλικτη και αποτελεσματική φάση εφαρμογής που εξοικονομεί χρόνο και κόστος ταξιδιού. Φροντίζουμε να έχετε την ευκαιρία να παρουσιαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δείξετε τις δυνατότητές σας, όλα από την άνεση του σπιτιού σας.

Δοκίμασε

Μόλις μία ή περισσότερες εταιρείες συμφωνήσουν μαζί σας, ταξιδεύετε στην Ελβετία και συμπληρώνετε δοκιμαστικές ημέρες με τις σχετικές εταιρείες. Αυτές οι δοκιμαστικές ημέρες σάς δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε το εργασιακό περιβάλλον και να αποκτήσετε μια προσωπική εντύπωση για πιθανούς εργοδότες. Σας υποστηρίζουμε στην οργάνωση αυτών των σημαντικών βημάτων και σας συνοδεύουμε σε όλη τη διαδικασία. Η επιτυχία σας είναι ο στόχος μας και δεσμευόμαστε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να παρουσιαστείτε και να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας.

Επιλογή

Μετά τις δοκιμαστικές ημέρες, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την προσφορά που σας αρέσει περισσότερο. Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε και να σας βοηθήσουμε να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών. Η προσωπική σας ευημερία και ικανοποίηση είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, γι‘ αυτό σας υποστηρίζουμε στη λήψη της καλύτερης απόφασης για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αφιερώστε χρόνο για να επιλέξετε την κατάλληλη προσφορά για εσάς και ξεκινήστε τη νέα σας καριέρα με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

διαμονή και άδεια

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση της πρώτης σας διαμονής και της άδειας εργασίας σας και σας συνοδεύουμε σε όλη τη διαδικασία. Αναλαμβάνουμε όλες τις διατυπώσεις για εσάς, ώστε να μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Οι έμπειροι ειδικοί μας φροντίζουν για όλες τις λεπτομέρειες, ενώ μπορείτε απλά να συνεισφέρετε και να ανυπομονείτε για τη νέα σας επαγγελματική ευκαιρία. Διασφαλίζουμε ότι το ξεκίνημά σας θα κυλήσει ομαλά και σας υποστηρίζουμε σε όλα τα διοικητικά θέματα.

Φροντίδα

Ακόμη και αφού ξεκινήσετε στην Ελβετία, παραμένουμε επαφή σας και συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε με ερωτήσεις ή προβλήματα.

πάρε την ευκαιρία σου