fbpx

вземете шанса си

Работи в Швейцария

В днешно време високоспециализирани специалисти често се предлагат само в чужбина. Благодарение на споразумението между Швейцария/Лихтенщайн и ЕС, достъпът до пазара на труда в Швейцария и Лихтенщайн вече не е проблем за служителите от страните от ЕС.

Ако сте гражданин на ЕС и искате да работите в Швейцария или Лихтенщайн, Excellent Go4 Zueri West AG е точното място за вас. Търсим немскоезични специалисти от региона на ЕС, особено в областта на строителството и спомагателните занаяти, технологиите и индустрията. Тук ще намерите списък с нашите текущи свободни позиции и преглед на работните места, които търсим.

В Excellent Go4 Zueri West AG ние не само се грижим за официалните разпоредби, но също така предлагаме цялостна подкрепа по всички важни въпроси, включително настаняване. Веднага щом пристигнете в Швейцария или Лихтенщайн, ще бъдете лично посрещнати от опитен консултант по персонала, който ще ви информира за всички необходими стъпки и ще ви подкрепи по всички въпроси. Ние правим всичко, за да гарантираме, че нашите служители от зоната на ЕС се чувстват комфортно и могат оптимално да развият своя потенциал.

Stellenarten

временно

Временни длъжности – гъвкавост и широк спектър от възможности. Отличен Go4 Zueri West AG предлага временни работни места в различни области. Намерете гъвкави възможности за работа, които отговарят на вашите нужди. Използвайте нашата безплатна поддръжка, за да намерите подходящи временни свободни позиции и да напреднете в кариерата си.

Опитайте и наемете

Пробни и поемащи позиции – докажете уменията си и намерете мечтаната работа. Отличен Go4 Zueri West AG ви подкрепя по пътя ви към успеха. Възползвайте се от възможността да получите безплатни предложения за работа и да намерите най-добрия вариант за вашето професионално развитие.

постоянна заетост

Отличен Go4 Zueri West AG е идеален за мениджърски позиции и висококвалифицирани специалисти с диплома или еквивалентна квалификация. Предлагаме ви безплатни подходящи оферти, които отговарят на желаната от вас кариера. Използвайте възможността да сравните офертите и да намерите най-добрия вариант за вашето професионално развитие.

Стъпките към успеха

Разходи

Използвайте нашите безплатни услуги и ни позволете да ви придружим по пътя ви към успеха. Правим всичко възможно, за да ви помогнем да намерите мечтаната работа. Компаниите поемат разходите за това, защото вашият успех е това, което ни движи. Пригответе се да постигнете професионалните си цели и нека проучим страхотни възможности заедно. Започнете сега и открийте какво можем да направим за вас!

Документи

Във втората стъпка ви молим да ни предоставите вашите данни за контакт и в идеалния случай вашето CV. Това ни дава солидна основа за по-нататъшни действия и ни позволява да добием по-добра представа за вас. Вашата информация е много важна за нас, за да предприемем следващата стъпка в нашия процес.

Среща

В рамките на 48 часа ще се свържем с Вас по телефона за първоначален разговор. Бихме искали да изясним всички въпроси и да опознаем по-добре вашите умения и идеи. Това интервю служи за създаване на солидна основа за по-нататъшния курс и за подпомагане на вашите професионални цели по най-добрия възможен начин.

Оферти

Ние организираме оферти за работа за вас и организираме интервюта за работа, които се провеждат удобно онлайн чрез видео телефония. По този начин ние позволяваме гъвкава и ефективна фаза на кандидатстване, която спестява време и пътни разходи. Ние се грижим да имате възможността да се представите по възможно най-добрия начин и да покажете потенциала си, и всичко това от уюта на собствения си дом.

Опитай

Веднага след като една или повече компании се съгласят с вас, вие пътувате до Швейцария и завършвате пробни дни със съответните компании. Тези пробни дни ви позволяват да опознаете работната среда и да придобиете лично впечатление за потенциалните работодатели. Ние ви подкрепяме при организирането на тези важни стъпки и ви придружаваме през целия процес. Вашият успех е нашата цел и ние се ангажираме да ви дадем възможно най-добрия шанс да се представите и да намерите мечтаната работа.

Избор

След пробните дни имате възможност да изберете офертата, която ви допада най-много. Ние сме тук, за да ви посъветваме и да ви помогнем да претеглите плюсовете и минусите на различните опции. Вашето лично благополучие и удовлетворение са наш основен приоритет, затова ви подкрепяме да вземете най-доброто решение за вашето професионално бъдеще. Отделете време, за да изберете подходящата за вас оферта и започнете новата си кариера с увереност и ентусиазъм.

настаняване и разрешение

Ние поемаме организацията на вашето първо настаняване и вашето разрешение за работа и ви придружаваме през целия процес. Ние ще се погрижим за всички формалности вместо вас, за да можете да се отпуснете и да се отпуснете. Нашите опитни експерти се грижат за всички детайли, докато вие можете просто да допринесете и да очаквате новата си възможност за кариера. Ние гарантираме, че вашето начало протича гладко и ви подкрепяме по всички административни въпроси.

грижа

Дори след като сте започнали работа в Швейцария, ние оставаме ваш контакт и продължаваме да ви подкрепяме при въпроси или проблеми.

вземете шанса си