fbpx

iskoristi svoju priliku

Radi u Švicarskoj

Danas su visoko specijalizirani stručnjaci često dostupni samo u inozemstvu. Zahvaljujući sporazumu između Švicarske/Lihtenštajna i EU, pristup tržištu rada u Švicarskoj i Lihtenštajnu više nije problem za zaposlenike iz zemalja EU.

Ako ste građanin EU-a i želite raditi u Švicarskoj ili Lihtenštajnu, Excellent Go4 Zueri West AG je pravo mjesto za vas. Tražimo stručnjake njemačkog govornog područja s područja Europske unije, posebice u području građevinarstva i pomoćnih obrta, tehnologije i industrije. Ovdje ćete pronaći popis naših aktualnih slobodnih radnih mjesta i pregled poslova koje tražimo.

U Excellent Go4 Zueri West AG ne brinemo samo o službenim propisima, već nudimo i sveobuhvatnu podršku u svim važnim pitanjima, uključujući smještaj. Čim stignete u Švicarsku ili Lihtenštajn, osobno će vas dočekati iskusni kadrovski savjetnik koji će vas informirati o svim potrebnim koracima i pružiti vam podršku u svim pitanjima. Činimo sve kako bi se naši zaposlenici s područja EU osjećali ugodno i mogli optimalno razvijati svoje potencijale.

vrste poslova

privremeni

Radna mjesta na određeno vrijeme – fleksibilnost i širok raspon mogućnosti. Excellent Go4 Zueri West AG nudi privremene poslove u raznim područjima. Pronađite fleksibilne mogućnosti zapošljavanja koje odgovaraju vašim potrebama. Iskoristite našu besplatnu podršku kako biste pronašli odgovarajuća privremena slobodna radna mjesta i unaprijedili svoju karijeru.

Isprobajte i unajmite

Probne i preuzimajuće pozicije – Dokažite svoje vještine i pronađite posao iz snova. Izvrsni Go4 Zueri West AG podržava vas na vašem putu do uspjeha. Iskoristite ovu priliku da besplatno dobijete odgovarajuće ponude za posao i pronađite najbolju opciju za svoj profesionalni razvoj.

stalni radni odnos

Izvrsna tvrtka Go4 Zueri West AG idealna je za rukovodeće pozicije i visokokvalificirane stručnjake s diplomom ili ekvivalentnom kvalifikacijom. Nudimo vam besplatne odgovarajuće ponude koje odgovaraju vašoj željenoj karijeri. Iskoristite priliku da usporedite ponude i pronađete najbolju opciju za svoj profesionalni razvoj.

Koraci do uspjeha

Troškovi

Koristite naše besplatne usluge i dopustite nam da vas pratimo na vašem putu do uspjeha. Činimo sve što možemo kako bismo vam pomogli pronaći posao iz snova. Tvrtke snose troškove za to, jer vaš uspjeh je ono što nas pokreće. Pripremite se za postizanje svojih profesionalnih ciljeva i istražimo sjajne mogućnosti zajedno. Započnite sada i otkrijte što možemo učiniti za vas!

Dokumenti

U drugom koraku od vas tražimo da nam dostavite svoje podatke za kontakt i u idealnom slučaju svoj životopis. To nam daje solidnu osnovu za daljnje djelovanje i omogućuje nam da dobijemo bolju sliku o vama. Vaši podaci su nam vrlo važni kako bismo poduzeli sljedeći korak u našem procesu.

Sastanak

U roku od 48 sati kontaktirat ćemo Vas telefonom radi početnog razgovora. Željeli bismo razjasniti sva pitanja i bolje upoznati vaše vještine i ideje. Ovaj razgovor služi za stvaranje čvrste osnove za daljnji tečaj i za podršku vašim profesionalnim ciljevima na najbolji mogući način.

Ponude

Za vas organiziramo ponude za posao i dogovaramo razgovore za posao, koji se praktično odvijaju online putem videotelefonije. Na taj način omogućujemo fleksibilnu i učinkovitu fazu prijave koja štedi vrijeme i troškove putovanja. Brinemo se da imate priliku predstaviti se na najbolji mogući način i pokazati svoj potencijal, a sve to iz udobnosti vlastitog doma.

Probati

Čim se jedna ili više tvrtki složi s vama, putujete u Švicarsku i provodite probne dane s relevantnim tvrtkama. Ovi probni dani omogućuju vam da upoznate radno okruženje i steknete osobni dojam o potencijalnim poslodavcima. Podržavamo vas u organizaciji ovih važnih koraka i pratimo vas kroz cijeli proces. Vaš uspjeh je naš cilj i mi smo posvećeni tome da vam pružimo najbolju moguću priliku da se predstavite i pronađete posao iz snova.

Izbor

Nakon probnih dana imate priliku odabrati ponudu koja vam se najviše sviđa. Ovdje smo da vas savjetujemo i pomognemo vam da odvagnete prednosti i nedostatke različitih opcija. Vaša osobna dobrobit i zadovoljstvo naš su glavni prioritet, stoga vas podržavamo u donošenju najbolje odluke za vašu profesionalnu budućnost. Odvojite vrijeme da odaberete pravu ponudu za sebe i započnite svoju novu karijeru s povjerenjem i entuzijazmom.

smještaj i dozvola

Preuzimamo organizaciju vašeg prvog smještaja i radne dozvole te vas pratimo kroz cijeli proces. Mi ćemo se pobrinuti za sve formalnosti umjesto vas, tako da možete sjediti i opustiti se. Naši iskusni stručnjaci vode računa o svim detaljima, a vi jednostavno možete doprinijeti i veseliti se svojoj novoj prilici za karijeru. Osiguravamo da vaš početak prođe glatko i podržavamo vas u svim administrativnim stvarima.

Briga

Čak i nakon što ste počeli u Švicarskoj, mi ostajemo vaš kontakt i nastavljamo vam pružati podršku s pitanjima ili problemima.

iskoristi svoju priliku