fbpx

Werken in Zwitserland

pak je kans

Tegenwoordig zijn hooggespecialiseerde vakmensen vaak alleen beschikbaar in het buitenland. Dankzij de overeenkomsten tussen Zwitserland/Liechtenstein en de EU is de toegang tot de arbeidsmarkt in Zwitserland en Liechtenstein voor werknemers uit EU-landen geen probleem meer.

Als EU-burger die in Zwitserland of Liechtenstein wil werken, ben je bij Excellent Go4 Zueri West AG aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar Duitstalige vakmensen uit de EU, vooral op het gebied van bouw, techniek en industrie. Hier vind je een lijst met onze huidige vacatures en een overzicht van de gezochte beroepen.

Bij Excellent Go4 Zueri West AG zorgen we niet alleen voor de naleving van de regelgeving, maar bieden we ook uitgebreide ondersteuning bij alle belangrijke zaken, inclusief huisvesting. Zodra je in Zwitserland of Liechtenstein aankomt, word je persoonlijk ontvangen door een ervaren personeelsadviseur die je informeert over alle noodzakelijke stappen en je bij alle aangelegenheden ondersteunt. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers uit de EU zich op hun gemak voelen en hun volledig potentieel kunnen benutten.

soorten banen

tijdelijk

Tijdelijke banen – Flexibiliteit en diverse mogelijkheden. Excellent Go4 Zueri West AG biedt tijdelijke banen in verschillende vakgebieden. Vind flexibele werkgelegenheidsopties die aansluiten bij jouw behoeften. Maak gebruik van onze gratis ondersteuning om geschikte tijdelijke vacatures te vinden en je carrière verder te ontwikkelen.

Probeer en huur

Probeer- en overnamebanen – Bewijs je vaardigheden en vind jouw droombaan. Excellent Go4 Zueri West AG ondersteunt jou op weg naar succes. Maak gebruik van deze mogelijkheid om gratis passende vacatures te krijgen en de beste optie voor jouw professionele ontwikkeling te vinden.

vaste baan

Excellent Go4 Zueri West AG è ideale per posizioni dirigenziali e professionisti altamente qualificati con diploma o qualifica equivalente. Offriamo gratuitamente offerte adeguate che corrispondono al percorso di carriera desiderato. Approfitta della possibilità di confrontare le offerte e trovare la migliore opzione per il tuo sviluppo professionale.

De stappen naar succes

Kosten

Maak gebruik van onze gratis diensten en laat ons je begeleiden op weg naar succes. We doen er alles aan om je te helpen jouw droombaan te vinden. De kosten hiervoor worden gedragen door de bedrijven, omdat jouw succes onze drijfveer is. Maak je klaar om jouw professionele doelen te bereiken en laten we samen geweldige mogelijkheden verkennen. Begin nu en ontdek wat we voor jou kunnen doen!

Documenten

In de tweede stap vragen we je om ons jouw contactgegevens en bij voorkeur je curriculum vitae te verstrekken. Hierdoor leggen we een solide basis voor het vervolgproces en kunnen we een beter beeld van jou krijgen. Jouw informatie is van groot belang voor ons om de volgende stap in ons proces te kunnen nemen.

Ontmoeting

Binnen 48 uur nemen we telefonisch contact met je op om een eerste gesprek te voeren. We willen eventuele vragen ophelderen en een beter inzicht krijgen in jouw vaardigheden en verwachtingen. Dit gesprek heeft als doel een solide basis te leggen voor het verdere verloop en om jouw professionele doelen optimaal te ondersteunen.

Aanbiedingen

Wij organiseren vacatures voor jou en plannen sollicitatiegesprekken die gemakkelijk online kunnen plaatsvinden via videoconferentie. Op deze manier bieden wij een flexibele en efficiënte sollicitatiefase die zowel tijd als reiskosten bespaart. Wij zorgen ervoor dat je de mogelijkheid hebt om jezelf optimaal te presenteren en je potentieel te laten zien, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Probeer

Zodra je één of meerdere bedrijven hebt geselecteerd, reis je naar Zwitserland en neem je deel aan proefperiodes bij de betreffende bedrijven. Deze proefperiodes stellen je in staat om de werkomgeving te leren kennen en een persoonlijke indruk van potentiële werkgevers op te doen. We ondersteunen je bij het organiseren van deze belangrijke stappen en begeleiden je gedurende het hele proces. Jouw succes is ons doel, en we zetten ons in om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke kansen hebt om jezelf te presenteren en je droombaan te vinden.

Selectie

Na de proefperiodes heb je de mogelijkheid om de aanbieding te kiezen die het beste bij je past. We staan klaar om je advies te geven en te helpen bij het afwegen van de voor- en nadelen van verschillende opties. Jouw persoonlijk welzijn en tevredenheid staan bij ons voorop, daarom ondersteunen we je bij het nemen van de beste beslissing voor jouw professionele toekomst. Neem de tijd om de juiste aanbieding voor jou te kiezen en begin je nieuwe carrière met vertrouwen en enthousiasme.

huisvesting en vergunning

Wij regelen graag uw eerste accommodatie en werkvergunning en begeleiden u gedurende het hele proces. We nemen alle formaliteiten voor onze rekening, zodat u ontspannen achterover kunt leunen. Onze ervaren experts zorgen voor alle details, terwijl u eenvoudig kunt meewerken en uitkijken naar uw nieuwe professionele kans. We zorgen ervoor dat uw start soepel verloopt en ondersteunen u bij alle administratieve zaken.

Zorg

Ook na uw start in Zwitserland blijven wij uw aanspreekpunt en ondersteunen wij u nog steeds bij vragen of problemen.

pak je kans