fbpx

profită de șansa ta

Lucrează în Elveția

În zilele noastre, profesioniștii de înaltă specializare sunt adesea disponibili doar în străinătate. Datorită acordului dintre Elveția/Liechtenstein și UE, accesul pe piața muncii din Elveția și Liechtenstein nu mai reprezintă o problemă pentru angajații din țările UE.

Dacă sunteți cetățean al UE și doriți să lucrați în Elveția sau Liechtenstein, Excellent Go4 Zueri West AG este locul potrivit pentru dvs. Cautam specialisti vorbitori de limba germana din zona UE, in special in domeniile constructiilor si meserii auxiliare, tehnologie si industrie. Aici veți găsi o listă a posturilor noastre actuale vacante și o prezentare generală a locurilor de muncă pe care le căutăm.

La Excellent Go4 Zueri West AG, nu doar ne ocupăm de reglementările oficiale, dar oferim și asistență cuprinzătoare în toate problemele importante, inclusiv cazare. De îndată ce ajungeți în Elveția sau Liechtenstein, veți fi primit personal de un consultant de personal cu experiență care vă va informa despre toți pașii necesari și vă va sprijini în toate problemele. Facem totul pentru a ne asigura că angajații noștri din zona UE se simt confortabil și își pot dezvolta în mod optim potențialul.

tipuri de locuri de muncă

temporar

Posturi temporare – flexibilitate si o gama larga de posibilitati. Excelent Go4 Zueri West AG oferă locuri de muncă temporare în diverse domenii. Găsiți oportunități flexibile de angajare care se potrivesc nevoilor dvs. Folosiți asistența noastră gratuită pentru a găsi posturi temporare vacante potrivite și pentru a vă avansa în carieră.

Încearcă și angajează

Posturi de probă și preluare – Demonstrează-ți abilitățile și găsește-ți locul de muncă visat. Excelent Go4 Zueri West AG vă sprijină pe drumul spre succes. Profitați de această ocazie pentru a primi gratuit oferte de muncă potrivite și pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională.

loc de muncă permanent

Excelent Go4 Zueri West AG este ideal pentru posturi de conducere și specialiști înalt calificați cu diplomă sau calificare echivalentă. Vă oferim oferte adecvate gratuite care corespund carierei dorite. Folosiți oportunitatea pentru a compara ofertele și pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională.

Pașii spre succes

Cheltuieli

Folosiți serviciile noastre gratuite și lăsați-ne să vă însoțim pe drumul spre succes. Facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă găsiți jobul de vis. Companiile suportă costurile pentru asta, pentru că succesul tău este ceea ce ne motivează. Pregătește-te să-ți atingi obiectivele profesionale și haideți să explorăm împreună oportunități grozave. Începe acum și descoperă ce putem face pentru tine!

Documente

În al doilea pas, vă rugăm să ne furnizați datele dumneavoastră de contact și, în mod ideal, CV-ul dumneavoastră. Acest lucru ne oferă o bază solidă pentru acțiuni ulterioare și ne permite să facem o imagine mai bună despre dvs. Informațiile dumneavoastră sunt foarte importante pentru ca noi să facem următorul pas în procesul nostru.

Întâlnire

În termen de 48 de ore vă vom contacta telefonic pentru a avea o primă conversație. Am dori să clarificăm orice întrebări și să vă cunoaștem mai bine abilitățile și ideile. Acest interviu servește pentru a crea o bază solidă pentru cursul următor și pentru a vă sprijini obiectivele profesionale în cel mai bun mod posibil.

promoții

Organizăm oferte de angajare pentru tine și organizăm interviuri de angajare, care au loc convenabil online prin videotelefonie. În acest fel, permitem o fază de aplicare flexibilă și eficientă, care economisește atât timp, cât și costuri de călătorie. Ne asigurăm că aveți ocazia să vă prezentați în cel mai bun mod posibil și să vă arătați potențialul, totul din confortul propriei case.

Încercați

De îndată ce una sau mai multe companii sunt de acord cu dvs., călătoriți în Elveția și completați zile de probă cu companiile relevante. Aceste zile de probă vă permit să cunoașteți mediul de lucru și să obțineți o impresie personală despre potențialii angajatori. Vă sprijinim în organizarea acestor pași importanți și vă însoțim pe tot parcursul procesului. Succesul dumneavoastră este scopul nostru și ne angajăm să vă oferim cea mai bună șansă posibilă de a vă prezenta și de a vă găsi locul de muncă visat.

Selecţie

După zilele de probă, ai ocazia să alegi oferta care te atrage cel mai mult. Suntem aici pentru a vă sfătui și pentru a vă ajuta să cântăriți avantajele și dezavantajele diferitelor opțiuni. Bunăstarea și satisfacția dumneavoastră personală sunt prioritatea noastră principală, așa că vă sprijinim în a lua cea mai bună decizie pentru viitorul dumneavoastră profesional. Fă-ți timp să alegi oferta potrivită pentru tine și să începi noua ta carieră cu încredere și entuziasm.

cazare si permis

Preluăm organizarea primei dumneavoastră locuri de cazare și a permisului de muncă și vă însoțim pe tot parcursul procesului. Ne ocupăm de toate formalitățile pentru tine, astfel încât să te poți relaxa. Experții noștri cu experiență se ocupă de toate detaliile, în timp ce tu poți pur și simplu să contribui și să aștepți cu nerăbdare noua ta oportunitate de carieră. Ne asigurăm că începerea dumneavoastră decurge fără probleme și vă sprijinim în toate chestiunile administrative.

Îngrijire

Chiar și după ce ați început în Elveția, rămânem contactul dvs. și continuăm să vă sprijinim cu întrebări sau probleme.

profită de șansa ta