fbpx

izkoristi svojo priložnost

Delo v Švici

Dandanes so visoko specializirani strokovnjaki pogosto na voljo le v tujini. Zahvaljujoč sporazumu med Švico/Lihtenštajnom in EU dostop do trga dela v Švici in Lihtenštajnu ni več problem za zaposlene iz držav EU.

Če ste državljan EU in bi radi delali v Švici ali Liechtensteinu, je Excellent Go4 Zueri West AG pravo mesto za vas. Iščemo nemško govoreče strokovnjake iz območja EU, predvsem s področja gradbeništva in pomožne obrti, tehnologije in industrije. Tukaj boste našli seznam naših aktualnih prostih delovnih mest in pregled delovnih mest, ki jih iščemo.

Pri Excellent Go4 Zueri West AG ne skrbimo samo za uradne predpise, ampak nudimo tudi celovito podporo pri vseh pomembnih zadevah, vključno z nastanitvijo. Takoj ko prispete v Švico ali Liechtenstein, vas bo osebno sprejel izkušen kadrovski svetovalec, ki vas bo seznanil z vsemi potrebnimi koraki in vas podpiral pri vseh zadevah. Delamo vse, da se naši zaposleni iz območja EU dobro počutijo in lahko optimalno razvijajo svoje potenciale.

vrste delovnih mest

začasno

Začasna delovna mesta – fleksibilnost in široka paleta možnosti. Excellent Go4 Zueri West AG ponuja začasna dela na različnih področjih. Poiščite prožne zaposlitvene možnosti, ki ustrezajo vašim potrebam. Uporabite našo brezplačno podporo, da poiščete primerna začasna prosta delovna mesta in napredujete v svoji karieri.

Preizkusite in najemite

Preizkusna in prevzemna delovna mesta – Dokažite svoje sposobnosti in poiščite svojo sanjsko službo. Odlično Go4 Zueri West AG vas podpira na vaši poti do uspeha. Izkoristite to priložnost, da brezplačno prejmete ustrezne ponudbe za delo in poiščete najboljšo možnost za svoj poklicni razvoj.

zaposlitev za nedoločen čas

Odličen Go4 Zueri West AG je idealen za vodstvene položaje in visoko usposobljene strokovnjake z diplomo ali enakovredno kvalifikacijo. Ponujamo vam brezplačne ustrezne ponudbe, ki ustrezajo vaši želeni poklicni poti. Izkoristite priložnost, da primerjate ponudbe in poiščete najboljšo možnost za vaš strokovni razvoj.

Koraki do uspeha

Stroški

Uporabite naše brezplačne storitve in dovolite nam, da vas spremljamo na vaši poti do uspeha. Delamo vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo najti sanjsko službo. Stroške za to krijejo podjetja, saj nas žene vaš uspeh. Pripravite se na doseganje svojih poklicnih ciljev in skupaj raziščimo odlične priložnosti. Začnite zdaj in odkrijte, kaj lahko storimo za vas!

Dokumenti

V drugem koraku vas prosimo, da nam posredujete svoje kontaktne podatke in v najboljšem primeru svoj življenjepis. To nam daje trdno podlago za nadaljnje ukrepanje in nam omogoča boljšo sliko o vas. Vaši podatki so za nas zelo pomembni, da naredimo naslednji korak v našem procesu.

Srečanje

V 48 urah vas bomo kontaktirali po telefonu za prvi pogovor. Radi bi razjasnili vsa vprašanja in bolje spoznali vaše sposobnosti in ideje. Ta razgovor služi za ustvarjanje trdne osnove za nadaljnji tečaj in za podporo vašim poklicnim ciljem na najboljši možni način.

Ponudbe

Za vas organiziramo ponudbe za delo in organiziramo zaposlitvene razgovore, ki ugodno potekajo preko spleta preko videotelefonije. Na ta način omogočimo fleksibilno in učinkovito fazo prijave, ki prihrani tako čas kot potne stroške. Poskrbimo, da se boste imeli priložnost predstaviti na najboljši možen način in pokazati svoj potencial, vse iz udobja lastnega doma.

Poskusi

Takoj, ko se eno ali več podjetij strinja z vami, odpotujete v Švico in opravite poskusne dni z ustreznimi podjetji. Ti poskusni dnevi vam omogočajo, da spoznate delovno okolje in pridobite osebni vtis o potencialnih delodajalcih. Podpiramo vas pri organizaciji teh pomembnih korakov in vas spremljamo skozi celoten proces. Vaš uspeh je naš cilj in zavezani smo k temu, da vam ponudimo najboljšo možno priložnost, da se predstavite in najdete svojo sanjsko službo.

Izbira

Po poskusnih dneh imate možnost izbrati ponudbo, ki vas najbolj privlači. Tukaj smo, da vam svetujemo in vam pomagamo pretehtati prednosti in slabosti različnih možnosti. Vaše osebno dobro počutje in zadovoljstvo sta naša glavna prioriteta, zato vas podpiramo pri najboljši odločitvi za vašo poklicno prihodnost. Vzemite si čas in izberite pravo ponudbo zase ter začnite svojo novo kariero samozavestno in navdušeno.

namestitev in dovoljenje

Prevzamemo organizacijo vaše prve namestitve in delovnega dovoljenja ter vas spremljamo skozi celoten proces. Poskrbimo za vse formalnosti namesto vas, tako da se lahko udobno usedete in sprostite. Naši izkušeni strokovnjaki poskrbijo za vse podrobnosti, vi pa lahko preprosto prispevate in se veselite svoje nove karierne priložnosti. Zagotavljamo vam nemoten začetek in vas podpiramo pri vseh administrativnih zadevah.

Skrb

Tudi po tem, ko začnete v Švici, ostajamo vaš kontakt in vam še naprej nudimo podporo pri vprašanjih ali težavah.

izkoristi svojo priložnost