fbpx

Työskentely Sveitsissä

Nykyään pitkälle erikoistuneet ammattilaiset ovat usein saatavilla vain ulkomailta. Sveitsin/Liechtensteinin ja EU:n välisen sopimuksen ansiosta Sveitsin ja Liechtensteinin työmarkkinoille pääsy ei ole enää ongelma EU-maiden työntekijöille.

Jos olet EU-kansalainen ja haluaisit työskennellä Sveitsissä tai Liechtensteinissa, Excellent Go4 Zueri West AG on oikea paikka sinulle. Haemme saksankielisiä asiantuntijoita EU-alueelta erityisesti rakentamisen ja oheisalojen, tekniikan ja teollisuuden aloille. Täältä löydät listan nykyisistä avoimista työpaikoistamme ja yleiskatsauksen etsimämme työpaikoista.

Excellent Go4 Zueri West AG:ssa emme vain huolehdi viranomaismääräyksistä, vaan tarjoamme myös kattavaa tukea kaikissa tärkeissä asioissa, mukaan lukien majoitus. Heti kun saavut Sveitsiin tai Liechtensteiniin, sinut toivottaa henkilökohtaisesti tervetulleeksi kokenut henkilöstökonsultti, joka kertoo sinulle kaikista tarvittavista vaiheista ja tukee sinua kaikissa asioissa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että EU-alueen työntekijämme viihtyvät ja voivat kehittää potentiaaliaan optimaalisesti.

työtyypit

tilapäinen

Määräaikaiset työtehtävät – joustavuutta ja monipuolisia mahdollisuuksia. Excellent Go4 Zueri West AG tarjoaa tilapäisiä työpaikkoja eri alueilla. Löydä tarpeisiisi sopivia joustavia työmahdollisuuksia. Käytä ilmaista tukeamme löytääksesi sopivat väliaikaiset avoimet työpaikat ja edennät uraasi.

Kokeile ja vuokraa

Kokeilu- ja haltuunottopaikat – Todista taitosi ja löydä unelmatyösi. Erinomainen Go4 Zueri West AG tukee sinua matkallasi menestykseen. Tartu tilaisuuteen saadaksesi sopivia työtarjouksia ilmaiseksi ja löydä paras vaihtoehto ammatilliselle kehittymiselle.

vakituinen työsuhde

Vakituinen asemaErinomainen Go4 Zueri West AG on ihanteellinen johtotehtäviin ja korkeasti koulutetuille asiantuntijoille, joilla on tutkintotodistus tai vastaava pätevyys. Tarjoamme sinulle ilmaisia ​​sopivia tarjouksia, jotka vastaavat haluamaasi urapolkua. Käytä tilaisuutta vertailla tarjouksia ja löydä paras vaihtoehto ammatillesi kehittymiselle.

Askeleita menestykseen

Kustannukset

Käytä ilmaisia ​​palveluitamme ja anna meidän olla mukanasi matkallasi menestykseen. Teemme kaikkemme auttaaksemme sinua löytämään unelmatyösi. Yritykset vastaavat tästä aiheutuvista kustannuksista, koska menestyksesi on se, mikä meitä ohjaa. Valmistaudu saavuttamaan ammatilliset tavoitteesi ja tutkitaan yhdessä mahtavia mahdollisuuksia. Aloita nyt ja löydä mitä voimme tehdä sinulle!

Asiakirjat

Toisessa vaiheessa pyydämme sinua antamaan meille yhteystietosi ja mieluiten CV:si. Tämä antaa meille vankan perustan jatkotoimille ja antaa meille mahdollisuuden saada paremman kuvan sinusta. Tietosi ovat meille erittäin tärkeitä, jotta voimme ottaa seuraavan askeleen prosessissamme.

Tapaaminen

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse 48 tunnin sisällä aloittaaksemme keskustelun. Haluamme selventää kysymyksiä ja tutustua taitoihinsi ja ideoihinne paremmin. Tämä haastattelu luo vankan pohjan jatkokurssille ja tukee ammatillisia tavoitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoukset

Järjestämme sinulle työtarjouksia ja työhaastatteluja, jotka tapahtuvat kätevästi verkossa videopuhelimen kautta. Tällä tavoin mahdollistamme joustavan ja tehokkaan sovellusvaiheen, joka säästää sekä aikaa että matkakuluja. Varmistamme, että sinulla on mahdollisuus esitellä itsesi parhaalla mahdollisella tavalla ja näyttää potentiaalisi, kaikki mukavasti omasta kodistasi.

Kokeilla

Heti kun yksi tai useampi yritys on samaa mieltä kanssasi, matkustat Sveitsiin ja suoritat kokeilupäiviä asianomaisten yritysten kanssa. Näillä kokeilupäivillä pääset tutustumaan työympäristöön ja saamaan oman käsityksen mahdollisista työnantajista. Tuemme sinua näiden tärkeiden vaiheiden järjestämisessä ja olemme mukana koko prosessin ajan. Menestyksesi on tavoitteemme, ja olemme sitoutuneet antamaan sinulle parhaan mahdollisen mahdollisuuden esitellä itsesi ja löytää unelmatyösi.

Valinta

Kokeilupäivien jälkeen sinulla on mahdollisuus valita tarjous, joka vetoaa sinuun eniten. Neuvomme sinua ja autamme sinua punnitsemaan eri vaihtoehtojen edut ja haitat. Henkilökohtainen hyvinvointisi ja tyytyväisyytesi ovat meille etusijalla, joten tuemme sinua tekemään parhaan päätöksen ammatillista tulevaisuuttasi varten. Valitse itsellesi sopiva tarjous ja aloita uusi urasi luottavaisesti ja innostuneesti.

majoitus ja lupa

Hoidamme ensimmäisen majoituksesi ja työlupasi järjestämisen ja seuraamme sinua koko prosessin ajan. Hoidamme kaikki muodollisuudet puolestasi, jotta voit rentoutua. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat kaikista yksityiskohdista, ja sinä voit vain osallistua ja odottaa uutta uramahdollisuuttasi. Varmistamme, että aloituksesi sujuu sujuvasti ja tuemme sinua kaikissa hallinnollisissa asioissa.

Hoito

Senkin jälkeen, kun olet aloittanut Sveitsissä, pysymme yhteyshenkilönäsi ja autamme sinua kysymyksissä tai ongelmissa.

Käytä mahdollisuutesi